БтвНе съм богата, печеля любовта на хората, която няма цена.

...
БтвНе съм богата, печеля любовта на хората, която няма цена.
Коментари Харесай

Татяна Лолова: Не съм богата, печеля любовта на хората, която няма цена

Бтв

Не съм богата, спечелвам любовта на хората, която няма цена. Аз не мога да я платя с никакви попълнения. Това сподели в предаването „ 120 минути ” огромната българска актриса Татяна Лолова.

Чувствам се добре, живея… думата подаяния е доста грозна, няма да я употребя за себе си, само че аз  пребивавам от поддръжката на едно не повече от десетина души,  добави тя.

„ Трябва да ви кажа, че разбрах като бях в Париж, в „ Пер Лашез “, и дори там беше написано за огромните имена, френски, на литература и спектакъл, че са били поддържани, само че не от десетина симпатизанти, а от главата на страната, от богатите хора, от тези, които ръководят страната.



Най-големите имена,  никой не е печелил от това, което е работил , без значение, че е останал през вековете с творбите си.

Наскоро прочетох една мисъл, която ме успокои ненапълно – Хората обичат подаръците и парите, а не времето, което си изгубил, с цел да им доставиш наслада, да им продължиш живота, с цел да направиш нещо от цялото си сърце за тях.

Правилно, че създателите не са богати , само че пък минават за такива. Представяте ли си – аз минавам за най-богатата артистка ”, сподели Татяна Лолова.

„ Явно, че телефонните измамници имат положително разузнаване. Аз минавам за най-богата измежду публиката, само че не и измежду измамниците. Те са ревизирали активите ми и знаят, че няма да мога да отида до банката ”, добави тя.

На въпроса  първо ние ли би трябвало да се усмихнем на живота или той на нас , тя отговори, че би трябвало да се изчака.

„ Когато се ражда, всяко дете изплаква. Значи, не е видяло слънчевата наслада. Първо ние изплакваме: „ Боже, къде ме пусна тук на тази земя с толкоз страшни неща ”, а по-късно викаме – „ Животът е прекрасен, слънцето изгрява, има и толкоз хубави неща ”.

Аз съм цялата изпълнена с обич,  дотежава ми от време на време, че би трябвало да обичам всички и някой път тъкмо този, който обичаш най-силно, внезапно се оказва отчаян от теб. Понякога ти дори не знаеш за какво и прекъсва тази прелестна, безусловна, страхотна обич.

 Татяна Лолова

Имам доста тъжни моменти, само че имам и доста в въодушевление и наслада, когато ходя по улиците и видя усмихнатите лица на българите и няма по-хубав народ от българите, когато се усмихват, сподели Татяна Лолова.

 Татяна Лолова

Тя разясни, че не укорява тези българи, които вървят в чужбина.

" Те разнасят дарбата, моженето и мозъка на българите, само че страдат за България ужасно ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР