bTVНе може да се каже, че Григор Димитров има слаба

...
bTVНе може да се каже, че Григор Димитров има слаба
Коментари Харесай

Магдалена Малеева: Смешно е да се говори, че Григор е слаб психически

bTV

Не може да се каже, че Григор Димитров има слаба душeвност, изключително на фона на положителната му игра и неизменимото му наличие измежду най-хубавите тенисисти в света. Мнението е на Магдалена Малеева - някогашната номер 4 в международната класация при дамите.

Българинът игра за първи път в кариерата си на полуфинал на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че не съумя да победи представителя на Русия Данийл Медведев.

" Не съумя, тъй като Медведев беше по-добър. На това равнище всички са доста положителни, доста готови. Това с душeвността ми е доста смешно. Да се приказва непрекъснато, че Григор е душевен слаб, е необичайно. Той е непрекъснато измежду най-хубавите в света. Колко да е слаб душевен?! Това е едно равнище, на което нещата се вземат решение за няколко точки. Във вчерашния мач беше по този начин. Имаше сет-бол първия сет и той беше извънредно значим. Този съперник е толкоз сложен! През цялото време беше въпрос на няколко точки. И Григор имаше късмет ", съобщи тя в студиото на " Тази събота " часове след мача.

Малеева проучва и играта на съперника на Димитров. Медведев ще играе на край на четвърти следващ шампионат, в който взе участие.

" Те са безусловно разнообразни играчи. Медведев е извънредно чудноват тенисист. Прилича на Милослав Мечир. Те не вършат никакви неточности, супер постоянни са, играят топката доста ниско. Като стена са. Знаеш, че с цел да ги победиш, би трябвало да правиш чудеса. Всички имахме вяра, че и Медведев е много изтощен, тъй като той има необикновено лято. Изглежда ужасно изтощен, доста контузен, целият е облепен в лепенки. Надявах се, че Григор е по-свеж, само че, за жалост, не съумя ", съобщи тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР