bTV На 23.03.2020г. в 02:05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал,

...
bTV
На 23.03.2020г. в 02:05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал,
Коментари Харесай

Малки олигофренчета сътвориха голяма простотия с открадната джипка

 bTV На 23.03.2020г. в 02:05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал, че в местността " Асенец “ има преобърнато и горящо моторно транспортно средство – автомобил марка " ГАЗ 69 “ със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 30-годишен мъж от Чепеларе. Незабавно след приемане на сигнала са подхванати оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на всички обстоятелства, свързани с случая.

В резултат на тях се открива, че две момчета – на 16 години и на 12 години, от Чепеларе, са лишили автомобила, който е бил паркиран на ул. " Кирил Маджаров “, и са се отправили към местността " Асенец “. След това, на връщане 16-годишният е изгубил ръководство над автомобила и са се преобърнали.

Двамата младежи са излезли невредими от авариралия автомобил, залели са го с намиращия се в багажника бензин и са го запалили, евентуално за да укрият следите си. Пламъците са унищожили изцяло отнетия автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР