bTV На 12 декември е насрочено разпоредителното заседание по делото срещу

...
bTV
На 12 декември е насрочено разпоредителното заседание по делото срещу
Коментари Харесай

Ново заседание по делото срещу убиеца на балетиста във Варна

bTV На 12 декември е планувано разпоредителното съвещание по делото против Петър Здравков, упрекнат за породено пътнотранспортно произшествие, лишило живота на балетист от Варненската опера.

Припомняме, че тежкият пътен случай стана на 10 септември 2018г. на  бул. " Приморски “ във Варна. Според обвиняването, шофирайки с превишена скорост персоналния си автомобил, лидерът блъска пресичащ велосипедист, след което напуща местопроизшествието. Вследствие на случая 39-годишният Мартин Чикалов умира. Автомобилът е открит зарязан малко по-късно на бул. " Цар Освободител “, а лидерът се укрива от органите на реда и е разгласен за търсене. Ден по-късно след случая се предава самичък в наличието на юриста си. Петър в никакъв случай не е имал шофьорска брошура, за което е бил глобен. Според обвиняването, при направената съдебно-химическата експертиза, в кръвните проби водача са били открити наркотични субстанции.

Престъплението, за което е упрекнат е тежко по смисъла на закона и за него се планува наказване " отнемане от независимост “ до 3 години до 15 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР