bTV Мариан Димитров от Пловдив впечатли журито на България търси талант

...
bTV
Мариан Димитров от Пловдив впечатли журито на България търси талант
Коментари Харесай

Полицай иска да постави рекорд на Гинес в България търси талант

 bTV Мариан Димитров от Пловдив впечатли журито на " България търси гений " със своята мощ. На 17 година осъзнава, че щангите му се отдават. Батковците в залата ревнуват, че " келешът подвига повече от тях ".

Работи като служител на реда повече от 10 години. Не харесва работата си. Разочарован е " от системата у нас " и желае да напусне, с цел да бъде професионален стронгмен спортист.

В " Тази събота и неделя " той показа, че детската му фантазия не е била да бъде еднообразен. Споделя, че спортува от 5-годишен. " Баща ми ме води в залата по айкидо, за него това беше най-хубавият спорт – не е неистина, най-дисциплинираният е. После майка ми ме заведе на плуване, малко гребане упражнявах, бокс. Започна да ми върви да подвигам тежко ", съобщи Мариан.

30-годишният спортист е нееднократен републикански първенец по силов многобой. В България няма конкуренция. Издържа се безусловно самичък, без спонсори зад тила. Няма средства за треньор, рехабилитатор, добавки – тренира в двора си със собственоръчно направени уреди.

Канят го на влиятелни надпревари, само че не може да си разреши разноските. Мариан даде поръчка, че в " България търси гений " желае да счупи връх на Гинес – носене на 750 кг кобилица на рамо. Обмисля да дърпа аероплан или две пожарни едновременно.

Женен е има наследник на съвсем три години. Въпреки нежната възраст, дребният тренира със лични уреди, умалени копия на тези на баща си. Постоянно му подражава.

Тази вечер в 20 ч. по bTV  " България търси талант "  отново ще сложи усмивки на лицата на цялото семейство и ще достави радост във всеки български дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР