bTV Криминалисти от ГД Национална полиция и Областната дирекция на МВР

...
bTV
Криминалисти от ГД Национална полиция и Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

След 4 дни задържаха водача, убил глухоням велосипедист до Маказа

 bTV Криминалисти от Групово дело " Национална полиция " и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали задържаха водача, който блъсна и умъртви на място велосипедист на пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " в събота, а по-късно избяга от мястото на случая.  

Арестуваният е 31-годишен мъж, управлявал лек автомобил " Пежо ". В хода на оперативно-издирвателните дейности участваха чиновници на всички районни ръководства на Министерство на вътрешните работи в региона и бяха прегледани камери по трасето за сполучливото откриване на закононарушението. 

Тялото на 37-годишния Месут Мустафа от село Горско Дюлево бе намерено в канавка край пътя на 15 юни към 10.30 часа на към 500 метра от разклона за село Загорско. При огледа бе открито, че мъжът е карал велосипед най-вероятно в средата на пътя, когато е затрит от лек автомобил. Дългият спирачен път на мястото на злополуката демонстрира, че скоростта на колата е била доста висока. На място са открити и части от счупената ризница на автомобила.

Тъй като тялото на убития велосипедист, който е глухоням, е намерено в канавката, криминалистите допускат, че водачът го е преместил там. Колелото на Мустафа пък е открито на към 20 метра от пътя, захвърлено в тревата. 

Трупът на мъжа е превозен в Отделението по правосъдна медицина в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работата по документирането на случая и осъществяването на процесуално-следствени дейности под наблюдението на Окръжна прокуратура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР