БТВ Животът на е вън от опасност. Той обаче ще остане

...
БТВ
Животът на е вън от опасност. Той обаче ще остане
Коментари Харесай

Това е версията за катастрофата с Вежди Рашидов

 БТВ Животът на е вън от заплаха. Той обаче ще остане в " Пирогов " за наблюдаване. Бившият народен представител катастрофира към 14:00 часа през днешния ден на кръстовището на бул. “България " с бул. “Гоце Делчев ".

Рашидов карал “Пежо Партнър " в посока към центъра на София. Светофарът обаче светнал в жълто, а секунди по-късно - в алено, считат служители на реда.

В този миг тръгнали и колите, движещи се по бул. “Гоце Делчев " в посока кв. “Красно село ".

Точно на средата на кръстовището Рашидов ги забелязал и опитал да избегне удара, като завил леко вляво. Въпреки това колата му била ударена странично от един от идващите коли.

Пежото се претърколило по трамвайните релси в средата на булеварда. Първо се блъснало откъм страната на водача, а по-късно се спряло странично, само че на вратата до лидера.

Другата кола пък се забила в стълба сред трамвайните релси, споделиха служители на реда. Веднага на място били извикани служители на реда и екипи на Спешна помощ, които пристигнали за броени минути. Те прегледали водачите. Оказало се, че единият не е съществено потърпевш и останал на мястото на случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР