бТВ Хаосът продължава и все повече маски падат. Има шанс да

...
бТВ
Хаосът продължава и все повече маски падат. Има шанс да
Коментари Харесай

Алена с шокираща прогноза за изборите: Хаосът продължава и все повече маски падат

 бТВ Хаосът продължава и от ден на ден маски падат. Има късмет да бъде формирано държавно управление, както има късмет идващите предварителни избори да са октомври-ноември, предвижда Светлана Тилкова - Алена, цитирана от " Труд ".

От 4 април живеем във времето на разрухата и както към този момент не веднъж споделих, астронумерологичните ми и кармични тълкувания в забележителна степен са безпредметни, тъй като България към този момент е в рецесия и типът на политическото посланичество в Народното събрание няма силата да я потуши през идващите три години в най-хубавия случай, изключително откакто денят 9.6.2021, в който изтеглиха бюлетините, е на експанзия, страсти и съсипия.

Много пъти писах, че 2021 година дава отражение върху идващите девет години от календара, изборният ден на 4 април е кръстопътят, а пред нас има два пътя.

Единият е на световна позитивна смяна, другият е на световна негативна. Средно състояние няма. 

Доброто или злото, което ще изживеем, ще бъде само разследване от нашите дейности, а за жалост омразата още битува още дълго в нашето общество, а мразофилството ще е стопанин.

ГЕРБ-СДС

Вибрацията на годината на обединението е послушание на Съдбата, на гласоподавателите и техните претенции, в месец на непредвидени и безконтролни страсти, изключително в случай че още някой незабележим сътрудник реши да даде рамо на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили посредством своите гласоподаватели, само че по-късно водещо до кавги по време на акцията, която поради началото є е притежател на несъответствуващи партньорства. Отново споделям, че Съюз на демократичните сили е камък на шията на ГЕРБ и отблъсква гласоподаватели.

Изборната бюлетина с №5 е притежател на световни промени, само че дали ще са позитивни или негативни зависи единствено и напълно от опцията на обединението да си върне доверието на гласоподавателите - мъчно до невероятно, имайки поради и като цяло отрицателният деветгодишен интервал, в който България навлезе.

Въпреки че като астрологична характерност е заложено още веднъж да са първа политическа мощ, към момента няма предпоставки обещаващи им да сформират държавно управление. Съдбата е решаващият фактор в този случай, а също и отрицателната карма, която натрупаха от средата на предходната година до в този момент.

“БСП за България "

Тази коалиция бих определила като астрологичен тюрлю гювеч, събран под мотото “колкото повече - толкоз по-малко ". Много партии-слаб резултат. Неизвестно за какво и Българска социалистическа партия като ГЕРБ залитна по количеството, само че без качество и сигурни гласове.

Сигурно и в Българска социалистическа партия не знаят какво чакат от партии, множеството незнайни и без важен избирателен резултат през последните 30 години.

Планетарните аспекти подчиняват водещата партия-БСП, съдружните са разследване от нея, всяка със своите фантазии и стремежи.

Дали ще стане известно за обществото или не, не съм изчислявала, само че по време на акцията поради изчезнало единодушие в тази коалиция ще има недоволство родено от промени в придвижване от водещата партия, в резултат на прочувственият месец и денят на послушание, все обвързани с осцилация 11.

Номерът на бюлетината е 4 и в съответния случай не значи “добре свършена работа ", каквото нумерологично пояснение направи представител на Българска социалистическа партия, а орисва на компликации и непредвидени проблеми поради огромната лява коалиция, които слагат под подозрение повишението на изборния резултат.

Лош шанс и на предходните избори и в този момент, все бюлетина 4 да им се пада, само че може и да не е случайност, а Съдба.

“Има подобен народ "

Бюлетината е с №22 - притежател на самовлюбеност и на кармична отплата, само че и на неспособност да бъде хвърлен избавителен пояс, в случай че гласувалите за партията сами не осъзнават заплахите и пътя за избавление.

Редукцията на 22 до 2 минава през 11 и е категоричен знак, допълнен от съвпадението му с изборния ден и със старта на акцията, че както партията е употребена и ще бъде забравена, по този начин и гласувалите за нея са само използвани за нечии скрити цели, разнообразни от прокламираните.

Като астрологична характерност резултатите на Има Такъв Народ би трябвало да са по-слаби от тези на предходните избори, без значение че омразата в обществото към момента е разболяващо наситена, само че имайки поради машинното гласоподаване, учредено на елементарно манипулиреума компютърна стратегия, може и да ги създадат първа политическа мощ.

Движение за права и свободи

С пътуването на водача на Движение за права и свободи до Турция и срещата му с президента Ердоган Движение за права и свободи не си оказа помощ, а си навреди. Изказването на Карадайъ, е унизително за България, който имал друга татковина.

Не бива да е изненада, в случай че имат отлив на гласоподаватели у нас, само че пък може да получат повече гласове в Турция, зависи по какъв начин оттатък границата са приели желанието им за стройна организация на машинния избор.

Изборната бюлетина е с номер 7 - изискваща разбор и самоанализ, с цел да не се окажат създали неправилните крачки, след които връщането обратно да е невероятно.

Годината на изборите е подвластна на материални желания и кармична отплата. Месецът е на стабилизация, само че денят е на припряност, отдалечаваща новото възходящо начало.

Заради фактът, че акцията стартира в назадничав Меркурий и формалната ѝ дата е в месец на промени на Движение за права и свободи и в ден още веднъж на разбор, празнодумното и приповдигнато говорене им вреди.

“Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ "

Привидно денят на сключване на съглашението сред трите партии е притежател на мощно събуждане.

Изборната бюлетина с номер 16 е притежател на условието да се помиряват постоянно с втората позиция, а тълкуването на цифрата като номер на бюлетина е, че създавайки парламентарна група, няма да са склонни или ще бъде предмет на сложни договаряния да дадат поддръжката си на водещите партии.

“Демократична България "

Изборната бюлетина е с осцилация 23 - притежател на смяна, редуцирана до елементарното число 5, като бюлетината на ГЕРБ-СДС, само че при Демократична България условието за триумф е да търсят повода за неуспехите си в своите дейности, вместо да винят целия свят и съперниците си.

Стартът на предизборната акция им носи словоохотливост, в месец на страсти и празнословие, а началото е в назадничав Меркурий и в ден на кармична отплата, разкриващ желанието освен да се облажат от кацата с меда, само че и да се видят като материални господари.

Няма астрологични признаци резултатите им да са видимо разнообразни от тези на предходните избори.

“Изправи се! Мутри вън! "

В изборния ден персоналната година на придвижването е към момента на страсти, според датата на подписаното съглашение, месецът на разбор и осъзнаване на грешките, а денят - на неконтролируеми страсти, на словесна и физическа ненаказана експанзия, само че Кармата всичко помни.

Изборната бюлетина е с номер 8 - на кармична отплата по отношение на народа, само че и на народа по отношение на тях. Скритото обръщение на вибрацията е, че всичко е за пари, а думите са мъгла за мразещи глупци.

“Гражданска платформа Българско лято "

Създадена е в ден на промени, в месец на такт и самообладание и в година на промени. Денят е общата осцилация са носители на словоохотливост и партньорства учредени на веществен интерес.

Дотук добре, само че партията е основана по време на първото ретроградно придвижване на Меркурий за 2021 година, което не дава обещание реализиране на задачите, изключително в случай че се разчита на боязън, закани и скрита от обществото експанзия.

Бюлетината с номер 15 е притежател на блян към непоклатимост, само че в резултат на измами и неточни дейности, тъй като единствено по този начин осцилация 15 може да разреши да се докопат до посланичество в националното заседание.

“Ляв съюз за чиста и свята република "

Бюлетината с номер 17 е притежател само на мечтания за пари, доста пари и на отплата по отношение на всички, даже към сходните на тази коалиция партии, в това число и към Българска социалистическа партия.

Мечти за заличаване на независимост, на хора, даже на анархо-демокрацията в България върлуват в тази коалиция, популярност Богу, че смисъла им като астрологични заложби е незначително.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР