bTV Горещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал и

...
bTV
Горещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал и
Коментари Харесай

Картина по нашенски: Полагат асфалт върху кал и локви

bTV Горещ асфалт се изсипва в дупки, цялостни с тиня и вода. Ситуацията се разиграва на улица "Република " в Годеч. Градът от няколко месеца е в ремонт поради замяна на водопровода.
"Дъжд вали, нито е квалифицирано изпод, нито нищо... И си наливат, един гребе водата, различен поставя асфалт, с четка махат водата ", споделя локалният гражданин Николай Асенов.

Една седмица след ремонта асфалтът към този момент се рони, а ремонтирани сектори са пропаднали. Бордюри въобще няма.

Кметът на общината отхвърля да е знаел за ниското качество на ремонта и след сигнала на хората от квартала е наредил той незабавно да спре.

"Ще бъде отстранен този асфалт и при положителни метеорологични условия ще бъде положен нов, според техническите условия ", даде обещание пред камерата на bTV той.

От компанията реализатор обявиха по телефона, че асфалтът е бил поръчан, преди да завали.

"Асфалтът пристигна сутринта, като бяхме поръчали два камиона. Единият камион беше върнат... другия камион използвахме да затворим сектор, който не беше квалифициран за асфалтиране, само че да го затворим, с цел да не се унищожава изкопът ", разяснява Иван Станев, който е съветник към плана.

"Грубо казано е по този начин ", отговори той на въпроса дали просто не е имало къде да се изхвърли този асфалт и по тази причина са запълвали дупките с него.

Въпреки обещанието за замяна на към този момент положената настилка, хората от улица "Република " не имат вяра това да се случи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР