bTV Горещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал и

...
bTV
Горещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал и
Коментари Харесай

Картина по нашенски: Полагат асфалт върху кал и локви

bTV Горещ асфалт се изсипва в дупки, цялостни с тиня и вода. Ситуацията се разиграва на улица " Република " в Годеч. Градът от няколко месеца е в ремонт поради замяна на водопровода.
" Дъжд вали, нито е квалифицирано изпод, нито нищо... И си наливат, един гребе водата, различен поставя асфалт, с четка махат водата ", споделя локалният гражданин Николай Асенов.

Една седмица след ремонта асфалтът към този момент се рони, а ремонтирани сектори са пропаднали. Бордюри въобще няма.

Кметът на общината отхвърля да е знаел за ниското качество на ремонта и след сигнала на хората от квартала е наредил той незабавно да спре.

" Ще бъде отстранен този асфалт и при положителни метеорологични условия ще бъде положен нов, според техническите условия ", даде обещание пред камерата на bTV той.

От компанията реализатор обявиха по телефона, че асфалтът е бил поръчан, преди да завали.

" Асфалтът пристигна сутринта, като бяхме поръчали два камиона. Единият камион беше върнат... другия камион използвахме да затворим сектор, който не беше квалифициран за асфалтиране, само че да го затворим, с цел да не се унищожава изкопът ", разяснява Иван Станев, който е съветник към плана.

" Грубо казано е по този начин ", отговори той на въпроса дали просто не е имало къде да се изхвърли този асфалт и по тази причина са запълвали дупките с него.

Въпреки обещанието за замяна на към този момент положената настилка, хората от улица " Република " не имат вяра това да се случи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР