bTV Български архитект спечели специалната награда за интериорен дизайн на най-големия

...
bTV
Български архитект спечели специалната награда за интериорен дизайн на най-големия
Коментари Харесай

Варненец спечели специалната награда за интериорен дизайн на най-големия европейски форум

 bTV Български проектант завоюва специфичната премия за интериорен дизайн на най-големия европейски конгрес - European property awards.

Архитект Павел Янев е роден във Варна в семейство на строителни инженери. Завършил е ВИАС. Свикнал е с чертежите и градежите още от дребен, само че от 9 години насам има архитектурно студио, в което осъществя планове със собствен личен почерк, като този за дребна къща в затворен комплекс. 

Както при облеклата, по този начин и при архитектурата и дизайна има повтаряемост и кръговрат на модата, отбелязва той до момента в който ни демонстрира къща, чийто интериор е негово дело и която доста наподобява по план на тази, за която е бил награден. С нея той преборва конкуренция от 300 кандидати, оповестява bTV. 

Арх. Янев е последовател на минималистичния жанр, на естествените материали като дърво и камък, които са безспорен " евъргрийн " в интериорния дизайн, както споделя той. 

Специалистите поучават, че за добър интериорен дизайн би трябвало да си отделим същата сума каквато и за покупката на жилището. Във всеки случай къщата се трансформира в дом, единствено когато има и малко жар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР