btv виж галерията Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките

...
btv виж галерията
Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките
Коментари Харесай

Хубавата Натали Трифонова отсече: Минус 10 градуса и сняг!

btv виж галерията Рано сутринта хубавата Натали Трифонова още веднъж прикова мъжките погледи, до момента в който правеше дежурната си прогноза за времето. В петък ще бъде облачно. Още сутринта от северозапад ще завали дъжд, в планините - сняг. До вечерта преваляванията ще обзет цялата страна. По-късно денем вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили и внезапно ще застудее. С понижението на температурите още след обяд в североизточните региони, а през нощта против събота на всички места дъждът ще премине в сняг. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а оптималните – сред 6° и 11°. В събота още преди обяд от север снеговалежите ще стопират и над Северна и Западна България ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността.

Вятърът в западната половина от страната ще отслабне сензитивно. Ще е много студено, като и оптималните температури ще са под 0°. В неделя тук-там минималните температури ще са до минус 10°-минус 12°. Вятърът и в източната половина от страната ще отслабне. Над югоизточните региони ще остане облачно, към момента е допустимо да прехвърча сня
Ще духа слаб северозападен вятър. Температурите едва ще се покачат. Във вторник северозападният вятър в Дунавската низина ще се усили, ще има повече облачност, на обособени места са вероятни и слаби валежи. В сряда от север-североизток ще нахлуе нова порция леден въздух. Облачността ще е забележителна и тук-там ще превали слаб сняг.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР