bTV виж галерията Прокуратурата поиска бившият кмет на село Галие Ценко

...
bTV виж галерията
Прокуратурата поиска бившият кмет на село Галие Ценко
Коментари Харесай

Жив да го ожали човек! Арестантът Чоков получил разрешение да отиде на зъболекар

bTV виж галерията Прокуратурата изиска някогашният кмет на село Галие Ценко Чоков да бъде върнат още веднъж зад решетките. Причината е, че през вчерашния ден той е бил засечен в столичен ресторант, макар че е под домакински арест.

Домашният арест на Ценко Чоков под въпрос след фотография в заведение

Вчера вечерта полиция нахлува в столично заведение, само че не с цел да арестува, а да откри, че там е Ценко Чоков, във очевидно положително здравословно положение.

Служител на ресторанта сподели за bTV, че някогашният кмет на Галиче е дошъл към 19 ч., чиновниците на реда са го ревизирали и той си е тръгнал.

Часове по-късно, прокуратурата настоя домашният му арест да се размени с престой зад решетките.

" За вчерашния ден Ценко Чоков е имал позволение да напусне домашния арест, само че единствено с цел да посети стоматолог. Очевидно в 19:30 ч. в столичното заведение не е бил на стоматолог. Според нас това са сигурни доказателства за подмяна на мярката с най-тежката такава. Имали сме и други образци, в които лицата са в инвалидни колички, болнични носилки, с патерици влизат и когато бъдат освободени с по-леки ограничения за неотклонение, всички заболявания изчезват ", съобщи Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор.

Започва и следствие поради информацията на вещото лице, съгласно който здравословното положение на Чоков е толкоз тежко, че делото против него би трябвало да бъде спряно.

Само преди дни в Галиче беше регистриран следващият палеж. Горя обор на фамилията на Веселин Тушинов, главен очевидец против Чоков. Тушинов пресмята, че това е пето огнено посягане и за него също упреква групата на Чоков.

" Неговият домакински арест се е трансформирал в оправдание за това да прави нови закононарушения, извадил си е документи и медицински за болести, които ги има всеки българин над 50 години, захар, кръвно, простата, дископатии. На хора от село споделил, че прави по 100 лицеви опори дневно и скоро щял да си пристигна ", съобщи Веселин Тушинов.

Семейството на Ценко Чоков отхвърли коментар и за пожара, и за фотографията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР