btv виж галерията > съдия Весислава Иванова“Таскова е нормално човешко същество.

...
btv виж галерията
> съдия Весислава Иванова“Таскова е нормално човешко същество.
Коментари Харесай

Шофьорката от касапницата на Тракия - барманка в Пампорово

btv виж галерията > арбитър Весислава Иванова
“Таскова е обикновено човешко създание. Всеки един водач по света е с единия крайник в пандиза ", отбрани я юристът ѝ Николай Кокинов, който е някогашен началник на Софийската градска прокуратура. Според съдиите има улики против Таскова, само че закононарушението не е съзнателно, а е осъществено по несъобразителност. Едно от доказателствата е разпит на спътника на Таскова. Той не е чул звук в реното, както твърди шофьорката. Преди удара Таскова карала, криволичейки, само че не е ясно за какво. Съдът означи, че по делото няма данни шофьорката да е била нападателна на пътя. “Обвиняемата е без престъпни прояви. От 11 сведения излиза наяве, че е редовен жител, който съблюдава законите ", уточни арбитър Иванова и акцентира, че случилото се край Вакарел “е инцидентна демонстрация ", написа " 24 часа ".

Съжалявам за случилото се ", проплака Таскова. На влизане в залата тя трепереше, а вътре говореше насечено, като че ли не ѝ стига въздух. Таскова има единствено административно наказване за шофиране след приложимост с 1,1 промила на алкохол, за което ѝ взели книжката преди 2 година Според съда е най-малък рискът тя да извърши друго закононарушение на независимост. Няма заплаха да се укрие, а прокуратурата може да ѝ наложи възбрана да напуща страната. За причиняване на гибел по несъобразителност обвинен може да стои в ареста най-вече 2 месеца, а следствието евентуално ще надвиши този период, уточни съдът.

Не е подготвена автотехническата експертиза, която ще покаже по какъв начин тъкмо е станала злополуката. Има единствено експертно умозаключение, че реното е изправно. За да дефинира гаранция от 5000 лева, съдът взел поради, че Таскова работи като барманка в Пампорово и живее с родителите си. Мярката за неотклонение не е наказване. Тя се постанова на обвинявания, с цел да не пречи на следствието до влизането на делото в съда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР