btv Снощи в Шоуто на Николаос Цитиридис монологът на водещия

...
btv Снощи в Шоуто на Николаос Цитиридис монологът на водещия
Коментари Харесай

Джулиана Гани с открит секси урок по анатомия при Цитиридис

 btv Снощи в " Шоуто на Николаос Цитиридис " монологът на водещия бе отдаден на идния 8-ми март, като в него той прочете стихотворение, отдадено на обичаната му.

Гостите Джулиана Гани и парньорът й Илиян Найденов приказваха за персоналния си живот, за здравословния метод и поддържането на красиви тела. Те демонстрираха телата си в неповторимо предизвикателство на финала на предаването. 

Двамата фитнес запалянковци имаха за задача да научат мускулите в човешкото тяло на латински език, а в студиото трябваше да покажат какво са научили върху тялото на половинката си. Откритият секси урок по анатомия бързо се трансформира в събитието на вечерта. 

Преди това обаче двамата посетители станаха очевидци на урок по внушаемост, извършен от хипнотерапевта Иво Величков, който показва по какъв начин посредством внушаемост може да се устоява на болката. 

 

Хипнотизирана дама държеше ръката си в купа лед в продължение на над 3 минути, до момента в който Джулиана Гани, която също взе присъединяване в опита, не устоя и 30 секунди.  

А преди хипнозата двамата млади родители се подложиха на второто издание за играта на млади двойки, в което проверихме дали отговорите им съответстват.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР