бТВ се изявява като дебелак, инфантилен дебелак, с определени ментални

...
бТВ се изявява като дебелак, инфантилен дебелак, с определени ментални
Коментари Харесай

Вицето Симеонов: бТВ е инфантилен дебелак с ментални отклонения

бТВ се изявява като тулуп, детски тулуп, с избрани ментални отклонения, пуснат в порцеланов магазин, който не знае какво прави.

Това е буквален откъс от днешно присъединяване на вицепремиера Валери Симеонов в утринния блок на телевизия България он еър във връзка следствието на малкия екран, което приключи с първото уволняване на член на кабинета Борисов-3.

Според него в основата на подадената оставка от здравния министър проф. Николай Петров стояли стопански ползи, а офанзивата против към този момент някогашния министър била мероприятие на стопански засегнатите кръгове.

" За идната година той прокара възбрана за регистрирането на нови образователни заведения и нови медикаменти ", уточни Валери Симеонов и изясни, че по този метод проф. Петров е засегнал ползите на фармацевтичната и лекарската мафия.

Според него следствието против към този момент някогашният министър било " невиждана измислица " и цялата биография на този човек била " хвърлена в мръсния канал ".

Думите на Симеонов са във връзка репортажа на бТВ за публични поръчки на стойност 1,6 млн. лв., извоювани от компанията на зетя на Николай Петров.

Вицепремиерът изясни, че в тв материала имало редица грешки и че страната не била ощетена даже с 1 лев.

" Няма значение чия е компанията - въпросът е дали е ощетила или не е ощетила ", акцентира Симеонов.

Според него имало и втора причина за оставката на министъра, а точно, че в последните години България се управлявала от две малките екрани, които очернялиредица политически фигури.

Симеонов към този момент бил подготвил тъжби против тези медии и по неговото мнение те щели бъдат наказани.

" Дневният ред не се диктува от телевизионните студиа ", отсече вицепремиерът и уточни медиите като основен провинен за основаването на подправени вести.

Симеонов разяснява и поисканата му оставка от Движение за права и свободи и ДОСТ.

Според него партия ДОСТ била " уродливото изчадие на Движение за права и свободи ", а двете политически сили " се управляват от едно и също място, знаем от кое място ".

Запитан за настояването на водача на ДОСТ Лютви Местан България да признае турското малцинство у нас, Валери Симеонов отговори:

" Кой беше Местан? Това не беше ли турският Жорж Ганчев?! Такива са законите. Това не е конституцията на Турция, не е на Албания. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР