bTV с награда от организацията на евреите в България Шалом.

...
bTV с награда от организацията на евреите в България Шалом.
Коментари Харесай

Поредно отличие: bTV получи награда от Организацията на евреите "Шалом"


bTV с премия от организацията на евреите в България " Шалом ". Отличието е за запазване на паметта и историческата истина, обвързвана със спасяването на българските евреи.

Във връзка с годишнината от спасяването на българските евреи, организацията " Шалом " приготви специфичен документ за незабрава.

“Шалом ” направиха и специфична възпоменателна пощенска марка, която български пощи валидираха. На нея се виждат портретите на политиците и жителите, организирали спасяването на българските евреи.

“За заслугите им за запазване паметта на Холокоста. За да изразим нашата признателност, да покажем уважението си и да споделим възприятието за отговорност към съхранението на историята. Историята на Холокоста е доста значимо да се помни, защото Холокоста безспорно е най-голямата неточност в човешката история ”, сподели ръководителят на организацията " Шалом " проф. Александър Оскар.

Проф. Оскар персонално връчи премията на водещата на “Лице в лице ” Цветанка Ризова. Наградата е за нея и за bTV с принос в опазване на паметта за Холокостта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР