bTV разговаря с катаджията от скандалния клип, заснет от шофьор

...
bTV разговаря с катаджията от скандалния клип, заснет от шофьор
Коментари Харесай

Само пред bTV: Катаджията „с почерпката” отрича да е взимал 50 лв. подкуп

bTV беседва с катаджията от скандалния клип, сниман от водач в нарушаване. Той отхвърля да е взимал 50 лв.. Йосиф е пътният служител на реда от скандалния клип и към този момент е отхвърлен от работа.

„ Говорите ми нелепости, за какви 50 лева говорим”, попита той.
Досъдебно произвеждане за корупция против катаджията, изискал 50 лева рушвет Клип на водач уличи униформения в искане и приемане на рушвет
От клипа излиза наяве, че той написа единствено фиш за погрешно прекъсване, вместо да глоби водача за изминал механически обзор. „ Спестил съм ти прекъсване от движение”, обръща се към водача пътният служител на реда в клипа.

Според новите промени в Закона за придвижване по пътищата обаче при неналичието на механически обзор автомобилът към този момент не се стопира от придвижване. Санкцията е санкция от 10 до 50 лв..
Снимка: btvnovinite.bg
Шофьорът, снимал клипа, описа само пред bTV елементи от срещата му с пътния служител на реда. „ Интересното, което се случи също по този начин, е, че до момента в който бяхме спрели тримата, той разговаряше по телефона и сподели: „ Началник, не мога да извършвам кражба в центъра”, което мен ме кара да си мисля, че той е бил подбуден или накаран”, съобщи водачът.
Корупцията в КАТ – на видео Започва следствие против пътен служител на реда, сниман да взема рушвет
Съдът ще реши дали са налице задоволително данни и доказателства за взет рушвет. В този случай Наказателният кодекс планува над 5 година затвор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР