бТВ Райна Караянева - жената, с която живее актьорът и

...
бТВ Райна Караянева - жената, с която живее актьорът и
Коментари Харесай

Наша манекенка се подложи на операция, ситуацията стана кошмарна

 бТВ Райна Караянева - дамата, с която живее артистът и продуцент Башар Рахал, има зад тила си цели 12 интервенции за промяна на носа.

Манекенката и актриса от дете не харесвала обонятелния си орган и първата си интервенция направила едвам на 17 години.

Без знанието на родителите си, се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции, написа " Хотнюз ".

Последната намеса на Райна била директно преди оповестяването на изключителното състояние. Операцията била на 12 март, ден преди държавното управление да разгласи карантината.

" За да не изпадам в мелодраматзми, желая небрежно да благодаря на докторът, че съумя да оправи вредите, които си предизвиках с прибързани решения в тинейджърски години. Пътят е дълъг, още не сме го извървяли до дъно. А на всички млади девойки, които вземат решение да гонят хубостта, мога единствено да кажа - изчакайте, времето е пред вас и това, което през днешния ден не харесвате, може да се окаже най-големият ви сексапил някой ден! ", написа Райна в Инстаграм.

Признанието й за серията интервенции на носи пристигна единствено дни, откакто и Башар Рахал показа, че в последния месец е имал огромни здравословни проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР