bTV продължава тенденцията да събира най-много зрители при отразяване на

...
bTV продължава тенденцията да събира най-много зрители при отразяване на
Коментари Харесай

Най-много зрители избраха bTV и в деня на евровота

bTV продължава наклонността да събира най-вече фенове при отразяване на специфични събития от огромен публичен интерес, демонстрират предварителните данни на *ГАРБ за 26 май, когато България и Европа гласоподаваха за новите мандати на Европейския парламент. Всички новинарски излъчвания и настоящи излъчвания на bTV по време на изборния ден са привлекли общо близо 31% от цялата ТВ публика.

Вечерното изборно студио на bTV Промяната Европа, предавано редом от София и Брюксел с водещи Антон Хекимян и Светослав Иванов, регистрира огромен зрителски интерес за цялото време в интервала от 17:00 до 24:00 часа, без значение от записаната най-ниска изборна интензивност от всички избори в България за Екологичен потенциал до момента.

Над 30,5% от феновете са наблюдавали мненията в студиото, директните включвания на репортерите и кореспондентите на bTV от 8 страни отвън България, репортажите от цялата страна, прогнозните резултати от вота и данните от паралелното броене в изборния ден.

Пик в зрителския интерес на 26 май е регистриран по време на централната емисия на bTV Новините от 19 часа, когато най-важното от изборния ден в 30 минути са наблюдавали 36,6% от всички пред ТВ екрана.

Значителен интерес към евровота е регистриран и в онлайн каналите на bTV. През изборния ден посетителите на btvnovinite.bg са се нараснали с 30% по отношение на междинната посещаемост за последната седмица.

*ГАРБ е единствената пийпълметрична система в България, минала самостоятелен одит.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР