btv От ОД на МВР Стара Загора излязоха с официална

...
btv От ОД на МВР Стара Загора излязоха с официална
Коментари Харесай

Официално: Ясно е кои са загиналите на Тракия, 17-годишно момиче е сред жертвите!

 btv От ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора излязоха с публична информация за касапницата с петима починали, станала на автомагистрала " Тракия “:

" На 12.07.2020 година, към 16,55 ч., по Автомагистрала " Тракия ", на км 160, в землището на общ. Братя Даскалови, в посока изток се e движила товарна комбинация, състояща се от влекач " Мерцедес Актрос " и прикачено полуремарке, ръководена от 53-годишен мъж, турски жител. 

Поради неустановена все още причина лидерът изгубил надзор над автомобила, който напуснал пътното платно вляво по посока на придвижването, минал през разграничителния предпазен остров със стоманени ограждения и навлязъл в насрещното платно за придвижване. Последвал конфликт с движещи се в посока запад " Фиат Крома ", " Дачия Дъстър ", БМВ, " Мини Купър " и " Санг Йонг ". 

В резултат на настъпилото тежко пътнотранспортно произшествие на място са умряли лидерът на влекача, жена на 40 години, момиче на 17 години, мъж на 44 години и различен мъж с неустановена все още идентичност.

В УМБАЛ - Стара Загора са откарани за осъществяване на обзор и за лекуване мъж на 26 години с охлузвания по тялото, жена на 26 години с охлузвания по тялото, момиче на 2 години с политравма и заплаха за живота, жена на 30 години с травма на ходило и на лопатка, мъж на 48 години с комоцио и момче на 17 години с комоцио. 

 В бранш " Пътна полиция “ при ОДМВР - Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.4, вр. ал.3, вр. 1, писмен знак " в " и " б ", вр. чл.342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР