bTV обмислят да върнат на екран социално-строителното си шоу Бригада

...
bTV обмислят да върнат на екран социално-строителното си шоу Бригада
Коментари Харесай

Дали това обичано предаване ще се завърне в родния ефир?

bTV обмислят да върнат на екран социално-строителното си шоу " Бригада нов дом “. Телевизията към този момент подгрява публиката си за идни нови епизоди. Водеща още веднъж ще е Мария Силвестър. Не е несъмнено обаче дали майсторът чорбаджия няма да бъде заменен.

" Бригада Нов дом “ е толкоз сполучлив план от позиция и на рейтинг, и на имидж, че до момента не е ясна повода, която накара шефовете в телевзиията да го смъкват от екран предходната година. Предаването изкара в ефир цели пет сезона при непрестанно възходящ рейтинг – от 2016-а до 2021-ва.

Миналото лято обаче стана ясно, че шести сезон не се възнамерява. Като мотив за това решение малкия екран разгласи пандемията. Заради заплахата от заразяване нямало по какъв начин няколко майстори да се събират под общ покрив, с цел да вършат ремонт.

Covid обаче не спря bTV да снима скандалното си риалити " Ергенът “, което направи добър рейтинг, само че срина имиджа на малкия екран до равнището на клюкарска медия. За следващата година се възнамерява втори сезон, който обаче ще бъде изчистен от всевъзможни скандални линии, написа " Факти ".

Наред с това малкия екран най-вероятно ще пусне и шести сезон на " Бригадата “, с цел да затвърди имиджа си на обществено ангажирана компания. Към момента не е решено дали новите епизоди на предаването ще вървят от февруари до май, както беше до момента, или ще тръгнат от май, с цел да запълват програмата в края на пролетта и началото на лятото. Това тази година бе направено със " Смени дамата “. Нищо чудно да го повторят с " Бригада нов дом “.

За да поддържа зрителския интерес за идния сезон, bTV възобнови повторенията през почивните дни на към този момент излъчени епизоди на шоуто. В същото време водещата Мария Силвестър бе поканена предишния уикенд като специфичен посетител в предаването " 120 минути “.

След като преди няколко месеца малкия екран спря " Мармалад “, водещата остана без работа на дребния екран. От тогава до в този момент към нея не беше проявяван никакъв интерес от страна на работещите в bTV, написа " Уикенд ". Единственото пояснение да я поканят тъкмо в този момент в най-гледаното време на основно предаване като " 120 минути “ е, че скоро ще я връщат в ефир. В изявлението ѝ няколко пъти стана въпрос за строителното предаване и неговата обществена значителност, което е знак, че най-вероятно се възнамерява нов сезон.

Бригадирът тази година обаче може да не е обичаният занаятчия на българите – Владимир Караджов. Миналата година той стартира да прави лично предаване за поправки, само че не за жилища на обществено слаби. Името на шоуто е " Звънни на Караджов “, а продуцент е половинката на майстора – Цветелина. Говори се, че тази самодейност не се харесала на шефовете в малкия екран. Ето за какво няма да е изненадващо, в случай че потърсят нов чорбаджия, който отсега нататък да ремонтира домовете на бедните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР