bTV Media Group получи отличието на тазгодишната инициатива True Leaders

...
bTV Media Group получи отличието на тазгодишната инициатива True Leaders
Коментари Харесай

bTV Media Group с награда от бизнес инициативата True Leaders

bTV Media Group получи оценката на тазгодишната самодейност True Leaders за водеща компания измежду медиите. Наградите на ICAP България, с които се отличават фирмите водачи в своя бранш от стопанската система за 2018 година по индикаторите доходност, разширение на екипа, платежоспособност и водеща позиция на пазара бяха раздадени през вчерашния ден. Отличените тази година компании са избрани въз основата на по едно и също време измерими и справедливи критерии съгласно публично оповестени данни, без комисия или процедура на гласоподаване.

За седма поредна година ICAP Bulgaria, част от ICAP – най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа и една от дребното компании, утвърдени от Европейската работа по скъпи бумаги и тържища (ESMA) като " Агенция за кредитен рейтинг ", отдаде самопризнание на позитивните бизнес практики посредством премиите True Leaders.

Наградените компании са измежду 300-те най–печеливши компании по  EBITDA за 2018, нараснали са своя личен състав по отношение на миналата година, имат висока кредитна оценка и са водач в своя бранш.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР