bTV Media Group и телекомуникационният оператор A1 (бившият Мобилтел) си

...
bTV Media Group и телекомуникационният оператор A1 (бившият Мобилтел) си
Коментари Харесай

bTV и A1 си поделиха излъчването на Шампионската лига

bTV Media Group и телекомуникационният оператор A1 (бившият " Мобилтел " ) си поделят излъчването на Шампионската лига по футбол от новия сезон. Досега правата за шампионата се държаха напълно от медийната група на bTV.

Спортните канали на мобилния оператор MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще предават онлайн всички дуели от шампионата, които се играят във вторник, а bTV Action, Ring и Voyo.bg ще излъчват срещите, които се играят в сряда. Финалните мачове в надпреварата ще бъдат излъчени и от двете компании, стана ясно от техни известия.

През новия сезон мачовете от най-комерсиалния футболен шампионат ще се организират по нова скица с два начални часа - 19:55 и 22:00 часа, с цел да могат да се излъчват 2 пъти повече от тях. Досегашният нормален начален час на дуелите - 21:45 часа остава в историята.

" В медийна среда, напълно доминирана от наличието, bTV Media Group съблюдава уговорката си към феновете, като още веднъж ще предложи най-хубавото от футбола. Шампионска лига е най-вълнуващият клубен футболен шампионат освен в Европа, само че и в света, а почитателите ще могат да наблюдават срещи, мнения и в допълнение особено наличие на всички наши платформи ", разяснява Флориан Скала, изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Спортната редакция на медийната група приготвя и в допълнение коментарно и извънредно наличие особено за онлайн среда.

Придобиването на правата за лъчение на мачове от Шампионската лига е нова крачка към разширение на наличието, предлагано от спортните канали на A1.

" Радваме се, че за малко повече от година нашите спортни канали се трансфораха в разпознаваема марка измежду почитателите в България. Качеството на нашата стратегия се усъвършенства непрекъснато и това е най-логичното нещо, тъй като желаеме да предложим на феновете всичко най-интересно от международния спорт и да им помогнем да гледат онлайн обичаните си тимове и спортисти ", съобщи Симеон Донев, старши шеф " Маркетинг " в А1 България.

Те към този момент предават онлайн дуели от холандската Ередивизи, съветската Премиер лига, украинската Висша лига и китайската Суперлига. От новия сезон каналите на A1 ще излъчват и италианската Серия А.

Двата спортни канала към този момент предават тенис шампионатите от сериите ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, волейболната Лига на нациите, шампионата за смесени бойни изкуства UFC, баскетболните Евролига и Еврокупа, лекоатлетическата Диaмантена лига, Световния шампионат по мотоциклетизъм, надпреварите от NASCAR, най-интересните срещи от NHL и др.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР