bTVЛудогорец започна с победа защитата на титлата си. Разградчани спечелиха

...
bTVЛудогорец започна с победа защитата на титлата си. Разградчани спечелиха
Коментари Харесай

Лудогорец започна с победа защитата на титлата си

bTV

" Лудогорец " стартира с победа отбраната на купата си. Разградчани завоюваха с 2:0 против новака " Царско село " в мач от първия кръга на родния футболен шампионат. Двубоят се изигра на ст. " Ивайло " във Велико Търново, с цел да се запази тревното покритие на " Лудогорец Арена " поради реванша с " Ференцварош " от Шампионската лига.

Тимът на Стойчо Стоев взе своето с две попадения на Клаудиу Кешерю - едно преди и едно след почивката.

Треньорът на първенците направи цели 10 промени по отношение на единайсеторката от гостуването в Унгария, като единствено Георги Терзиев резервира титулярното си място.

" Лудогорец " поведе в 7`, когато Жоржиньо бе арестуван от Веселин Минев в наказателното поле на " царете ", а Кешерю трансформира в гол отсъдената дузпа. В оставащите минути до почивката не се случи нищо забавно, с изключение на един удар на Георги Минчев от състава на гостите, при който топката прелетя над вратата.

Шампионите удвоиха задатъка си в средата на второто полувреме. Влезлият като запаса Дан Битон центрира, Димо Бакалов продължи към Кешерю, а той надскочи двама, с цел да прати топката в мрежата - 2:0.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР