бТВ Кметът на Бургас Димитър Николов пристигна в парк Росенец“,

...
бТВ Кметът на Бургас Димитър Николов пристигна в парк Росенец“,
Коментари Харесай

Кметът на Бургас пристигна в парк Росенец“

 бТВ Кметът на Бургас Димитър Николов дойде в парк " Росенец “, с цел да приказва с протестиращите, заяви Би Ти Ви.  По думите му кметът на града Димитър Николов дължи отговор за това за какво при авансово декларирано събитие не могат да стигнат до мястото, в съгласие с полицията.

" Има декларирани два митинга. Първият е на Христо Иванов. След това е постъпило второ заявление ", сподели Димитър Николов.

И добави:

" Поисках да обезпечи достъп на жителите до плажа. Грешка е органите на Министерство на вътрешните работи да не позволяват жителите до плажа. Така се основава по-голямо напрежение ".

По този общински път не може да се стигне до плажа. Той стига до частен парцел, сподели още Николов. И съобщи, че в подробния организационен проект ще се обезпечи огромен необятен достъп до плажа.

На мястото на митинга се чака и шефът на бургаската полиция комисар Сотиров.

Около 100 метра е дистанцията сред симпатизантите на Движение за права и свободи и протестиращите. Между тях е компактен кордон от служители на реда.

" Ние сме тук, с цел да кажем " Не на насилието “ и " Да на толератността “, сподели младежкият лидире на Движението евродепутатът Илхан Кючук. Той повтори, че не желаят напрежение, те са на това място, с цел да поддържат почетния ръководител Ахмед Доган, който е дал обучение на доста от тях. Това е водачът на България ", сподели Кючюк.

В същото време катамарани, лодки и яхти са наобиколили пристанището на " Росенец “. Едни от тях към този момент си потеглиха към Бургас, други си стоят към брега и следят обстановката на плажа.

В ОДМВР - Бургас е основана нужната организация за недопускане на нагнетяване на напрежение и конфликти, оповестиха от полицията в Бургас. Взетите ограничения целят отбягване и ограничение на конфликтни обстановки, запазване на публичния ред и сигурността на жителите. Полицията приканва участниците и от двете страни да съблюдават полицейските разпоредби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР