bTV кани победители от предишни сезони на „Мастършеф“ в новото

...
bTV кани победители от предишни сезони на „Мастършеф“ в новото
Коментари Харесай

Ето кой влиза новото жури на Мастършеф

bTV кани спечелили от предходни сезони на „ Мастършеф “ в новото жури на предаването написа „ Уикенд “. Най-обсъжданите имена са на Мария Жекова, която завоюва последния излъчен досега сезон, и на вегетарианката Севда Димитрова, която победи във второто издание на кулинарното шоу. Да бъде част от журито ще бъде поканен и един експерт, който не е бил участник в предаването.

Последните месеци победителката от последния сезон – Мария, е като абонирана за присъединяване в предаванията на bTV. Освен че непрестанно въртят клипа, в който тя кани на кастинг за шоуто нови претенденти за кулинарна популярност, младата жена постоянно демонстрира предписания в разнообразни рубрики в малкия екран. Кулинарката се вписва идеално като ново лице на медията. Телевизията са последователи за модерното в последно време заселване на младежи от огромните градове в дребни градчета и обезлюдените села. Самата Мария е родена в София, само че къщата, в която се заселва преди няколко години, е в родопско село, в което адресна регистрация имат общо трима души, тя е един от тях. От частната телевизия са удовлетворени, че Жекова е известна с уклоните си към природосъобразен метод на живот и, за разлика от други лица на малкия екран, няма в биографията си скандални изцепки.

Другата, за която се счита, че ще влезе в журито на „ Мастършеф “ тази есен е Севда Димитрова. Тя е извънредно харесвана от почитателите на формата и през годините е потвърдила лоялността си към bTV. След като завоюва шоуто, тя отвори личен ресторант, където постоянно е посрещала хора от малкия екран, в това число за нейни публични фирмени събития. Освен това е известно, че Севда поддържа непосредствен контакт с началник Андре Токев, който въпреки да е в пандиза, пази въздействието си в малкия екран. Проблемът при Димитрова обаче, че настойчиво отхвърля да яде месо и риба. Няма по какъв начин да влезе в журито на формата без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците подготвят. Ето за какво е допустимо в последна сметка да отпадне от журито.

Според източници на „ Уикенд “ кулинарното шоу обмисля да предложения в журито спечелилият от сезон 6, Ивайло Спасов, който искаше да отвори лична дюнерджийница. Феновете на формата обаче не го харесват и поради отрицателните им мнения на формалната страница на шоуто кандидатурата му отпаднала. Що се отнася до победителката от третия сезон – Божана Кацарова, bTV не желаят да работят с нея, тъй като я считат за лабилна, неорганизирана и неточна.

Според инфомация на „ Уикенд “ новото жури към този момент е определено, само че договорите още не са подписани, тъй че е допустимо в него да се вършат промени. Началото на фотосите на идния сезон 8 е през ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР