btv Емилия шашна Слави Трифонов с деколте. Поп фолк изпълнителката

...
btv Емилия шашна Слави Трифонов с деколте. Поп фолк изпълнителката
Коментари Харесай

Емилия обясни защо се е появила с деколте до пъпа при Слави! Той: Такова нещо не бих позволил на жена си

btv Емилия шашна Слави Трифонов с деколте. Поп фолк изпълнителката гостува на шоумена преди дни. Сред публиката бе и брачният партньор на Емилия – Джорж Башур. Той слушаше деликатно шеговитото изявление, което Слави организира със брачната половинка му. При типа на Емилия Слави загуби мозъка и дума. Тв водещият стартира обстойно да я разпитва за какво е предпочела този тоалет за случая, който не оставяше съвсем нищо на въображението. През последните дни поп фолк изпълнителката несъмнено работи много самоуверено. Първо, тя качи кадър с къса коса, а във въпросното шоу се появи много разголена.

На въпросите на Слави за какво се е облякла по този начин, Емилия се опита да се измъкне с отговора, че я обличат и не тя взема решение това. " По принцип има хора, които ме обличат и по този начин са решили “, смотолеви певицата. Емилия обаче бе безапелационна, че е " съгласувала “ облеклото си с Жорж Башур. Слави от своя страна съобщи, че не е " толкоз необятно скроен “. Тв водещият показа, че не би разрешил на жена си да се покаже в този тип пред камерите. Емилия разкри пред Трифонов, че се усеща и наподобява добре поради любовта. И точно това нещо, което се намира " отляво в сърцето “, я кара да сияе. Слави пък показа своята тъга. Тв водещият се жалваше, че към момента не е срещнал своята огромна обич, която да го кара да се усеща по този начин.

В същото време голяма чест от мненията в обществената мрежа Facebook са в посока, че сходно облекло при посещение в телевизионно шоу просто не е възможно. Доста от хората даже засипаха с брутални обиди Емилия поради тоалета й въпросната вечер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР