БТА След среща с ръководството на полицията и фирмата доставчик на

...
БТА
След среща с ръководството на полицията и фирмата доставчик на
Коментари Харесай

Проблеми с доставката и монтажа на машини за гласуване! Обвиняват полицията

 БТА След среща с управлението на полицията и компанията снабдител на машини за гласувате ЦИК установяваха, че има единични проблеми по доставката и монтажа на 3-те хиляди машини за гласоподаване. 

По-рано през днешния ден от " Сиела Норма " алармираха в ЦИК за проблем с графиците на доставка до секционните комисии, като твърдяха, че това е по виновност на органите на Министерство на вътрешните работи. Проблеми са открити в Софийска област, Враца и 23-ти регион в София град, оповестява БНР.

Председателят на комисията Стефка Стоева по-рано сподели:

" Продължават проблемите с полицията. Почти всички техници са " задържани " и чакат. Ще пропадне инсталирането. Това ми пишат, тъй че тук нашите успокоителни диалози по какъв начин всичко е добре, това е известие на моя телефон. Второ известие от Тодоров, аз в този момент ще помоля да ни пишат писма, както се поддържа връзка, а не да ни пращат известия. Това не е метод на преписка. Ние не си пишем поздравления ".

В община Костенец няма да бъдат доставени 2 от машините за гласоподаване, стана ясно от съвещанието на ЦИК. От компанията снабдител " Сиела Норма " са дали отговор на Районната комисия, че повода за това е неналичието на механик. В 24-ти РИК София е доставена една машина по-малко, оповестиха от комисията.

Централната изборна комисия предложения на незабавна среща по проблема с доставката на машините до секциите шефа на Националната полиция основен комисар Христо Терзийски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР