БТАПредседателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен повтори призива

...
БТАПредседателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен повтори призива
Коментари Харесай

Фон дер Лайен настоява за План Маршал на ЕС

БТА

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен повтори апела си за солидна инвестиция в бюджета на Европейски Съюз в миг, в който блокът би трябвало да се оправи с икономическите последствия от епидемията от Ковид-19, съобщи ДПА.

В публикация във в. " Велт ам Зонтаг " Фон дер Лайен споделя: " Нуждаем се от План Маршал за Европа ", предава Българска телеграфна агенция.

Няколко дни преди този момент тя предложи коренно преосмисляне на европейския бюджет за интервала 2021 - 2027 година, тъй че той да бъде приспособен към рецесията и да се стигне до огромен проект за икономическо възобновяване като този на Съединени американски щати за Европа след Втората международна война.

Бюджетът на Европейски Съюз е одобряван във всички страни като инструмент за солидарна отплата и би трябвало да бъде приспособен в сходство с рецесията, споделя Фон дер Лайен.

" Много милиарди, които би трябвало да бъда вложени през днешния ден, с цел да се избегне по-голяма злополука, ще свържат поколенията ", написа тя. Според нея това ще възобнови възприятието за общественост сред европейските нации във време на рецесия.

Фон дер Лайен е уверена, че Европа скоро ще може да се възвърне.

Европейските държавни управления обаче са разграничени по въпроса какви взаимни ограничения да вземат за справяне икономическите последствия на рецесията с ковид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР