БСП застава единна пред предизвикателствата на управлението. На първо място

...
БСП застава единна пред предизвикателствата на управлението. На първо място
Коментари Харесай

Нинова: Приоритет е приемането на бюджета

Българска социалистическа партия застава единна пред провокациите на ръководството. На първо място остава приемането на актуализацията на бюджета. Това написа довечера във " Facebook " вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Днес организирахме взаимно съвещание на парламентарната група и министрите от квотата на " Българска социалистическа партия за България ". В тези сложни времена партията ни застава единна пред провокациите на ръководството, заяви тя.
 Правителството одобрило плана за актуализацията на бюджета
Правителството одобрило плана за актуализацията на бюджета

И без минстрите на " ИТН "

Задачите са доста, само че за Българска социалистическа партия преди всичко остава приемането на актуализацията на бюджета, тъй като единствено по този начин можем да се погрижим за пенсионерите и младите фамилии, и да подтикваме стопанската система.

Това са наши оферти, наша идея и битка, и сме решени да ги доведем до край, написа още тя.

Припомняме, че ГЕРБ оповестиха през днешния ден, че внасят избор на съмнение към държавното управление.

" На тази тъга би трябвало да се постави край “ – ГЕРБ внасят избор на съмнение

Тази глава от българската политика ще е позорна

ГЕРБ са събрали всички нужни подписи за внасяне на избор на съмнение в Народното събрание, като това ще стане още на следващия ден, увери ръководителят на парламентарната група на партията на Борисов Десислава Атанасова.

Дали са водени диалози с други парламентарни партии за поддръжка на вота на съмнение от ГЕРБ не прецизираха, въпреки и питани от News.bg.

Няма да бъде подкрепена и актуализацията на бюджета, препоръчана от кабинета, безапелационен бе по тематиката Томислав Дончев. " Няма никаква логичност опозицията да поддържа бюджета, с изключение на в перата, засягащи обществените разноски. "

Самата Нинова разяснява преди дни тематики като предварителни избори и държавно управление на малцинството след трусовете в обединението.

" Правителство на малцинството е по-добре от предварителни избори. Това е по-добрия вид. Трябва да опитаме. Предсрочни избори може да са съдбовни. " Това съобщи вицепремиерът Корнелия Нинова в ефира на БиТиВи.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че държавно управление на малцинството е належащо, с цел да приемем актуализацията на бюджета. Тя дефинира това като задача номер едно. Ако това не се случи, ще се надигнем пред голям проблем, безапелационна бе Нинова.
 Нинова: Предсрочни избори може да са съдбовни
Нинова: Предсрочни избори може да са съдбовни

Правителство на малцинството е по-добрия вариант
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР