БСП засипа военния министър с въпроси какво смята да прави

...
БСП засипа военния министър с въпроси какво смята да прави
Коментари Харесай

БСП към военния министър: Длъжен сте да обясните на хората какво ще правите

БСП засипа военния министър с въпроси какво счита да прави във връзка с военната помощ за Украйна и възходящото напрежение в Черно море.

Министър Тагарев е задължен да изясни на българските жители какво счита да направи. Планира ли се предоставяне на зенитните ракетни комплекси на Украйна? Това попита Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия на брифинг.

Той акцентира, че жителите в Ямбол в региона са обезпокоени по отношение на планирането на увеличеното наличие на НАТО там. И добави, че не са ясни и какви са действителните закани в Черно море.

Той означи, че Българска социалистическа партия имат известно терзание по отношение на сигурността на България и Тагарев е задължен да изясни на българските жители какво счита да направи държавното управление и съответно Министерството на защитата. И посочи, че не трябва министърът да се разпознава с Българската войска.

Вигенин съобщи, че и до момента няма отговор на въпроса по какъв начин увеличеното наличие на сухопътни сили в България ускорява сигурността на страната ни, имайки поради, че нямаме сухопътна граница нито с Беларус, нито с Русия, за разлика от страните, в които това наличие към този момент беше разширено.

От Българска социалистическа партия желаеха отговор и на въпроса възнамерява ли министърът на защитата да извади резиденция " Лозенец " – София от Изпълнителна организация " Военни клубове и военно почивно дело ", да бъде предадена на ръководство на Министерски съвет с вероятност да бъде приватизирана и там да бъде построен жилищен комплекс, съобщи БГНЕС.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР