БСП започва процедура за пряк избор на председател на партията.

...
БСП започва процедура за пряк избор на председател на партията.
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Не очаквахме да загубим изборите

БСП стартира процедура за директен избор на ръководител на партията. Това разгласи водачът на партията Корнелия Нинова, като посочи, че ще се включи в идното съревнование. Националният съвет на Българска социалистическа партия ще разиска през днешния ден и предлагането левицата да се върне в Народното събрание.

Каква е равносметката на социалистите - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разяснява зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов.

Не чакахме да загубим. Назад в годините Българска социалистическа партия е губила доста избори и след всички загуби сме казвали и сме се стимулирали с това, че я сме повишили резултатите, я мандатите и всичко това не ни е предписание добра услуга, разяснява Проданов.
Христо Проданов, зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Имаше явна интензивност в последните 15-20 дни от акцията персонално от премиера Бойко Борисов. Той обикаляше, раздаваше пари, здраве, храна на хората, което неизбежно е оказало въздействие върху тези резултати. Но аз не желая да се извинявам и да приказваме за другите. Проблемът е при нас и ние би трябвало да си го разгадаем.
Голяма част от тематиката за корупцията и локалните кавги заглушаваха дебата за Европа и европолитиките, съобщи още Проданов.

Избраните евродепутати са тези в първата петица и тя ще влезе. Сергей Станишев от пети става втори, разяснява още Проданов.

И още - би трябвало ли Корнелия Нинова да подаде оставка, вижте целия разбор за резултатите на Българска социалистическа партия след евроизборите във видеото!
 Българска социалистическа партия взема решение дали да се върне в Народното събрание Българска социалистическа партия взема решение дали да се върне в Народното събрание
Ще се върне ли Българска социалистическа партия в Народното събрание след изборната загуба - това ще разисква през днешния ден Националният съвет на партията. Левицата се събира с цел да проучва резулт...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР