"БСП започна процеса по присъединяване на България към ЕС през

...
"БСП започна процеса по присъединяване на България към ЕС през
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП започна процеса по присъединяване на България към ЕС

"БСП стартира процеса по присъединение на България към Европейски Съюз през декември 1995 година с премиер-социалист, страната ни стана член на Европейски Съюз. Затова европейското ни верую и програмата на Българска социалистическа партия е ориентирана към задълбочаване и разширение на европейската ни интеграция. " Това сподели по Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от "БСП за България " проф. Румен Гечев.

Той добави, че лявата партия, както доста други в Европейски Съюз, желае съществени корекции на модела, тъй че да са застъпени нашите ползи в Европейски Съюз, които да обезпечат по-висок витален стандарт. Проф. Гечев напомни, че в края на предходната година, в продължение на месеци, Българска социалистическа партия обясни пред българите своята "Визия за България ", а програмата е координирана с "Визия за Европа ", в която ясно е написано развиването на страната ни в Европейски Съюз. Той увери феновете, че претендентите за евродепутати от страна на левицата са извънредно готови, стимулирани и тяхната цел не е да отидат в европарламента, с цел да "натискат копчето ".

Проф Гечев добави, че отбраната на родните ни ползи минава през синхронната работа на българските представители в другите комисии в европарламента и съставяне на общоевропейски политики. "Управлението в България се оказа най-послушното в Европейски Съюз и най-слабо звено през последните 10 години. Водещите страни Германия, Франция, Англия и други си измиват ръцете с България, която най-стриктно съблюдава глобите по отношение на Русия с цената на загуби с милиарди ", уточни проф Румен Гечев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР