БСП закриха официално предизборната си кампания. С концерт в столичния

...
БСП закриха официално предизборната си кампания. С концерт в столичния
Коментари Харесай

БСП закри предизборната си кампания за местните избори с концерт

БСП закриха публично предизборната си акция. С концерт в столичния квартал „ Младост” 3, социалистите оповестиха, че в неделя ще създадем избор сред статуквото или смяната.
Как живее вашият претендент за кмет на Русе: Пенчо Милков (БСП) Основните кандидати отварят вратите на своя дом единствено пред bTV
Снимка: btvnovinite.bg

„ Приоритетите за София са свързани с решаването на най-натоварените проблеми на инфраструктурата на кварталите, чистотата на въздуха, трафика и тапите, дефицита в детските градини, едни по подредени квартали, които да замязят на виенските”, съобщи Калоян Паргов от Българска социалистическа партия София.
Как живее вашият претендент за кмет на Велико Търново: Весела Лечева („ Българска социалистическа партия за България ”) Основните кандидати отварят вратите на своя дом единствено пред bTV
„ Тук съм да поддържа и листата на нашите претенденти за общински съветници, които са доста мъдри и положителни софиянци за благополучието на нашия град”, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР