БСП закъсняха за консултациите си с президента. Консултации с БСП

...
БСП закъсняха за консултациите си с президента. Консултации с БСП
Коментари Харесай

БСП закъсняха за консултациите си с президента


Българска социалистическа партия закъсняха за консултациите си с президента. Консултации с Българска социалистическа партия организира сега президентът Румен Радев.



„ Точно през днешния ден страната ни има потребност от партия с богат опит, търсеща разговор и взаимни отстъпки. Една от значимите задания е създаване на консенсус за съставяне на стабилно държавно управление. Има значими закони, неприети още от предходни парламенти, които би трябвало да бъдат признати. Голямата задача пред Народното събрание е приемането на бюджета “. С тези думи президентът приветства представителите на Българска социалистическа партия.

След срещата с БСП държавният глава ще се срещне с представители на парламентарната група на „ ИТН “.

По-рано през днешния ден Радев се срещна с „ Възраждане “ и Движение за права и свободи, а през вчерашния ден той се срещна с обединенията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи в четвъртък, че няма да бъде претендент за министър председател. Той акцентира, че без ГЕРБ-СДС не може да се сформира държавно управление. Според него кабинет могат да образуват двете най-големи обединения в Народното събрание.

ПП-ДБ потвърдиха позицията си, че няма да поддържат държавно управление с първи мандат на ГЕРБ.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР