БСП загубиха ценно време с разговорите си с ДПС за

...
БСП загубиха ценно време с разговорите си с ДПС за
Коментари Харесай

Т. Буруджиева за Фрог: БСП изпусна момента за вота на недоверие

БСП изгубиха скъпо време с диалозите си с Движение за права и свободи за вота на съмнение. След изборите Движение за права и свободи досега не е изявявало позиции, че желае предварителни избори и промяна на властта. За разлика от тях Българска социалистическа партия постоянно е заявявала, че желае ново държавно управление. Това разяснява пред Фрог нюз политологът Татяна Буруджиева.
Ако мотивът да се търси рухването на властта, корупцията и битката с нея, Българска социалистическа партия загуби скъпо време. Още от септември можеха да създадат сериозна акция, в която да се вплете настояването за смяна на бюджета. Цял конгрес се свика за него, а в последна сметка това бе най-бързо признатият бюджет.

Няма никакви условия за вота на съмнение сега. Най-лошото, което може да се случи, е той да се трансформира в една говорилня, която не може да сложи съществено алтернативата за битката с корупцията. Не можаха да създадат спор за бюджета, та по какъв начин ще могат да създадат сериозен избор на съмнение?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР