БСП загуби, правим анализи - къде и какви грешки сме

...
БСП загуби, правим анализи - къде и какви грешки сме
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Проблемът се казва Бойко Борисов

БСП загуби, вършим разбори - къде и какви неточности сме позволили. Истината, която би трябвало да бъде казана е, че огромната загуба е това, че българските жители не излязоха да гласоподават и по този начин удариха пестник на всички политически партии. Хората ясно показаха, че партиите би трябвало трансформират отношението си, модела си и политиките си. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски по БНР, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите му от Българска социалистическа партия са желали да приобщят по-широк кръг български гласоподаватели, само че не са съумели да отворят ветрилото посредством периферния избор.

" По-лошото е, че хората не видяха в никоя политическа мощ опция. Затова би трябвало да си създадем заключения. За да се случи смяната в страната, българското общество би трябвало да я изиска. Тя не може да се случи, до момента в който хората седят у дома - пред тв приемниците и в интернет пространството ", изрази мнение социалистът. Той прикани жителите да бъдат дейни в политическия живот и изборите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР