БСП за България представи кандидатите за общински и районни кметове

...
БСП за България представи кандидатите за общински и районни кметове
Коментари Харесай

Екип № 56 в Пловдив област стартира с вяра в победата

" Българска социалистическа партия за България " показа претендентите за общински и районни кметове в Пловдивска област на тържествена гала в зала „ Съединение " на Историческия музей.

Пред своите сътрудници номинираните подчертаваха върху отговорността, която поемат и вдъхновението, което ще ги води.

Водач на екипа е Николай Радев - претендент за кмет на община Пловдив, който разгласи: " Пловдив би трябвало да е град хората. Градът в последните години сподели, че търси своя обществен водач, че търси смяна, а тази смяна може да я даде единствено Българска социалистическа партия. Аз знам, по какъв начин се основават първенци и мога да направя Пловдив първенец ".

Като ентусиазъм и образец за своите претенденти левицата показа сполучливите си кметове в региона.

Д-р Емил Караиванов ръководи два мандата Асеновград и стартира третата си акция с упоритост да продължи да работи за жителите в цялата община и за разлика от други - за дребните обитаеми места в нея.

След два мандата отпред на община Садово сегашният кмет Димитър Здравков влиза в акцията със самочувствие за добре свършена работа, макар компликациите. Те обаче каляват и демонстрират, че Българска социалистическа партия може да е водач и не просто опция, само че и да покаже, че може да ръководи по- добре.



Виолета Христодулова е претендент за кмет на община Марица и има вяра във опциите й за развиване. Според нея това е постижимо с излъчването на мощна локална власт. " Стремежът ни е да създадем равни благоприятни условия за всички хора да работят, да учат, да отглеждат децата и да развиват своя бизнес и то на територията на общината, сподели претендентът за кмет ".

Върху предизвикването да се работи в дребната община подчертава и Ива Вълчева, която към този момент има три мандата опит като общински консултант, а в конкуренцията за кмет на община Хисар потегля с опита и на ръководител на Общинския съвет. Тя пожела триумф на сътрудниците си с думите: „ Успехът е 10% ентусиазъм и 90% усилена работа ".

След представянето на претендентите за кметове към тях се обърна и регионалният водач на Българска социалистическа партия Георги Гергов. По думите му екипът, който вижда, излъчва мощ и убеденост и те би трябвало да бъдат предадени на хората без клишета и обещания.

" ГЕРБ демонстрираха какво могат, в този момент е наш ред и аз мисля, че на тези избори Българска социалистическа партия ще е първа политическа мощ, съобщи Гергов и си пожела още веднъж дружно да отпразнуват успеха на 28 октомври ".

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР