БСП за България беше сред първите коалиции, регистрирали кандидатската си

...
БСП за България беше сред първите коалиции, регистрирали кандидатската си
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Тръгваме с амбициозна програма за по-високи доходи и контрол на инфлацията


" Българска социалистическа партия за България " беше измежду първите обединения, записали кандидатската си листа в Ямбол за изборите на 2 април. В първите минути след регистрацията през вчерашния ден лидерът на листата Кристиан Вигенин се обърна към гласоподавателите с думите: „ Днес е ден за искане на амнистия и аз желая амнистия от българските жители по тази причина, че толкоз месеци към този момент Народното събрание не съумя да сложи България на пътя на стабилността и напредъка. Надявам се тази амнистия да ни бъде дадена на 2 април и от 2 април нататък както България, по този начин и Българска социалистическа партия да тръгне нагоре. “
Кристиан Вигенин акцентира още, че листата, актуализирана на 70% и при междинна възраст на претендентите 43 години, е баланс от опит, познания и младост. Общинските организации в област Ямбол и съдружните сътрудници ще изпратят в 49-ото Народно заседание персони, чиято идея е да възродят родината ни. По думите му Коалиция " Българска социалистическа партия за България " потегля с амбициозна стратегия, която би трябвало да подсигурява по-високи приходи, надзор на инфлацията, по-добро опазване на здравето, обучение, развиване на енергетиката и на първо място - мир, непоклатимост и невъвличане на България във военни спорове.
" С тези хрумвания и с тази стратегия се надяваме да спечелим доверието на повече жители. И аз се обръщам към всеки един от жителите на област Ямбол да гласоподават доверие на партиите, които са потвърдили, че могат да ръководят сполучливо, а Българска социалистическа партия е първа измежду тях ", сподели още Вигенин.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР