БСП волно или неволно съучаства в сценарий на организирана престъпна

...
БСП волно или неволно съучаства в сценарий на организирана престъпна
Коментари Харесай

Биков обвини БСП, че са част от сценарий на Божков, а президентът носел отговорност за лумпени атакували НС

Българска социалистическа партия волно или несъзнателно съучаства в сюжет на проведена незаконна група . Това сподели националният представител ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на група.
По думите му алените вземат участие в сюжет,.
Наричам проведена незаконна група, групата на Божков. Тя цели да си върне България. Това го споделя Божков в Дубай. Ако вие сте решили да участваве т в това нещо, вършиме огромна политическа неточност “, сподели още Биков.
Още първите думи на Биков провокираха мощното неодобрение на алените, а някои соцдепутати обкръжиха трибуната , а председателката Цвета Караянчева направи забележка на Биков.
Депутатът от ГЕРБ настоя, че президентът носи отговорност за " лумпените ", които нападнаха постройката на Народното събрание.
" Политическа отговорност би трябвало да носи оня, който сподели " Ще ви изметем ", който сподели, че ориста на народа ще се кове на площада, който размахваше пестник пред президентството и който в продължение на 4 години сее ненавист, а от 3 дни го няма никакъв ", скочи Биков.
" Можете да се окажете в сюжет, който не е сюжет на част от вас. Убеден съм, че в тази зала и в Българска социалистическа партия има хора, които не си дават сметка в какво могат да бъдат вкарани. Отново дублирам от Васил Божков. Предупреждавахме от няколко седмици - не превръщайте един престъпен проблем в политически, тъй като той не е подобен.
Това е престъпен проблем. Ако желаете да вършиме революцията - революцията съставлява това, което се случи през вчерашния ден към 23.00 ч. Това е лицето на революцията - тези бандити, които бяха пристигнали през вчерашния ден, с цел да вършат провокации, с цел да влизат в Народното събрание. Нямат нищо с хората, които са отишли да си изразят позицията и да разгласят, че не са удовлетворени от едно или друго нещо ", уточни още депутатът от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР