БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“ в

...
БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“ в
Коментари Харесай

БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“

БСП внесе избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “ в бранш „ Здравеопазване “, съобщи БГНЕС.
Това е третият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “. Социалистите сами внесоха настояването без да организират съвещания с другите политически обединения.
От столетницата организираха редица срещи с лекарски и пациентски организации, с Националното съдружие на общинските лечебни заведения, с представители на общопрактикуващи лекари, на групите от хора, наранени, както от настоящето положение на опазването на здравето, по този начин и от бъдещата промяна, която оферират ГЕРБ. Днес преди внасянето на вота, ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, членове на ИБ на Българска социалистическа партия и народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ се срещнаха с представители на Българския лекарски съюз в централата на партията.
Първият избор на съмнение беше импортиран от Българска социалистическа партия при започване на годината на тематика „ Корупция “, а вторият през юни - в бранш „ Сигурност “. И двата не съумяха да минат през Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР