БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета Борисов 3“БСП внесе

...
БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета Борисов 3“БСП внесе
Коментари Харесай

БСП внесе вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“

БСП внесе избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “
Българска социалистическа партия внесе избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “ в бранш „ Здравеопазване “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Това е третият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “. Социалистите сами внесоха настояването без да организират съвещания с другите политически обединения.

От столетницата организираха редица срещи с лекарски и пациентски организации, с Националното съдружие на общинските лечебни заведения, с представители на общопрактикуващи лекари, на групите от хора, наранени, както от настоящето положение на опазването на здравето, по този начин и от бъдещата промяна, която оферират ГЕРБ. Днес преди внасянето на вота, ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, членове на ИБ на Българска социалистическа партия и народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ се срещнаха с представители на Българския лекарски съюз в централата на партията.

Първият избор на съмнение беше импортиран от Българска социалистическа партия при започване на годината на тематика „ Корупция “, а вторият през юни - в бранш „ Сигурност “. И двата не съумяха да минат през Народното събрание. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР