БСП внесе в парламента втория вот на недоверие към кабинета

...
БСП внесе в парламента втория вот на недоверие към кабинета
Коментари Харесай

БСП внесе втория вот на недоверие, ДПС го подкрепя

БСП внесе в Народното събрание втория избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ на тематика "Сигурност ".

Според столетницата протичащото се през последните дни – бягството на двамата пандизчии и последвалата пукотевица в Ботевград, прекосявали всевъзможни граници.

„ Правителството е нездравословно за всеки български жител, рисково е за България и би трябвало да си върви “, счита представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева.

Иван Иванов от левицата пък уточни, че Българска социалистическа партия не е водила договаряния с никоя политическа мощ. Всяка партия има действителен късмет да поддържа претекстове, които демонстрират сериозността на казуса, счита той.

Българска социалистическа партия отново внася избор на съмнение, държавното управление не подсигурило сигурност

Опозицията внася вота на съмнение в сряда

Като и поддръжката не закъсня. Движение за права и свободи разгласи, че ще застава зад претекстовете на Българска социалистическа партия.

Заместник-председателят на парламентарната група Йордан Цонев изясни, че определената тематика на вота е същата, която от Движение за права и свободи са предложили за гласуваното съмнение към държавното управление през януари.

„ Времето сподели, че сме били прави „ сигурността “ да е тематиката “, сподели Цонев.

Това е вторият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “, който внася Българска социалистическа партия. Предишният беше за неуспех в политиката за битка с корупцията и беше отритнат от Народното събрание на 25 януари. Тогава в пленарна зала вотът беше подсилен от хората на Мустафа Карадайъ.

На разнопосочно мнение по въпроса за вота на съмнение застанаха „ Воля “ и „ Атака “.

"Ако няма съществени доводи за вота на съмнение, към днешна дата няма да го подкрепим. Представете си, че изкарат нещо действително, което има смисъл - тогава може да преосмилим решението си ", сподели пред публицисти в Народно събрание зам.- ръководителят на Народното събрание и водач на „ Воля “ Веселин Марешки.

А водачът на „ Атака “ Волен Сидеров уточни, че вотът на съмнение би трябвало да бъде отритнат, тъй като обществото няма изгода от рухване на държавното управление.

„ Българска социалистическа партия нямат действителен, същински мотив за този избор. Просто напомнят за себе си “, счита Сидеров.

Отговор на реакциите в Народното събрание пристигна и от партия ГЕРБ.

„ Очакването на обществото е да имаме цялостен управнически мандат. Политическите рецесии постоянно водят до отклонение на поети задължения по реализирането на секторните политики и осъществяването на цялостната управническа стратегия, която с „ Обединените патриоти “ имаме за 4 години “, сподели зам.-председателят Цветан Цветанов.

Според него опитите за събаряне на държавното управление първоначално и края на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз демонстрира „ резистентност в държание на опозицията “. Въпреки, че признава за някои недостатъци в този бранш, Цветанов счита вота за „ безусловно неправилен “.

Българска социалистическа партия: Провал в Министерство на вътрешните работи, ГЕРБ: Престъпността понижава

Българска социалистическа партия желае държавното управление да си върви, ГЕРБ: дайте причини

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР