БСП внася вот на недоверие заради провала на кабинета в

...
БСП внася вот на недоверие заради провала на кабинета в
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие

БСП внася избор на съмнение поради неуспеха на кабинета в сфера " сигурност " и несправянето на Министерство на вътрешните работи с престъпността. Решението е взето на съвещание на управлението на партията. От левицата допълниха, че към този момент никой не може да одобри съществено вътрешния министър Валентин Радев.

" Този избор ще бъде импортиран независимо и се надяваме на триумф. Хората смятат, че повече не може да се живее в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, където предприемачи от Велико Търново намират своята гибел в центъра на София, през летище София влизат жители, които изобщо не са и проверявани, а в същото време желаеме да бъдем членки на Шенген. За последните случаи в Ботевград мисля, че всички знаем по какъв начин държавното управление е некомпетентно да подсигурява сигурността на жителите в Република България ", уточни Драгомир Стойнев претекстовете на левицата.

" Започваме работа по тематиката " сигурност ", готвим претекстовете. Считаме, че ще стигнем до сполучлив край. Повече по този метод в тази страна не може да се живее. Считахме, че като страна членка на Европейски Съюз от дълго време сме не запомнили мутренските времена. За страдание, започваме да си припомняме тези времена ", добави още Стойнев, представен от Дарик.

Попитан за какво не внесат избор на съмнение за цялостната политика, заместник-председателят на ПГ на левицата разяснява, че в действителност това държавно управление няма сфера, в която да се оправя. Според него обаче избор по тематиката " Сигурност " дава отговор най-вече на публичното възмущение. ГЕРБ дадоха обещание служител на реда във всяко село, напомни той и разяснява, че съвсем нищо не се случва от тяхната предизборна стратегия в бранш " Сигурност ", а извънредно доста се утежнява обстановката. Така че за нас тази тематика е водеща и считаме, че с нея действително може да има триумф, добави Стойнев.

По думите му хората считат, че не може да се живее повече в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, предприемач от Велико Търново намира гибелта си в центъра на София, през летище София влизат пасажери, които даже не са и проверявани, а в това време желаеме да влизаме в Шенген, съобщи Българска телеграфна агенция. За последния случай в Ботевград, Стойнев разяснява, че де факто държавното управление е некомпетентно да подсигурява сигурността на жителите в Република България.

Според него не е обикновено чистачката да има максимален кураж, когато бягат пандизчии, или министерството да спи и да не знае къде да потърси един нарушител. Най-нормално е да сложите под наблюдаване най-близките му хора, разяснява той. 

Това държавно управление в тази настройка към този момент не може да продължи своята работа, заключи Стойнев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР