БСП внася в сряда в парламента мотивите си по искания

...
БСП внася в сряда в парламента мотивите си по искания
Коментари Харесай

БСП внася вота на недоверие към правителството


Българска социалистическа партия внася в сряда в Народното събрание претекстовете си по претенции избор на съмнение към кабинета, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На разширено съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” във вторник левицата разиска и конкретизира претекстовете си.

Още преди седмица социалистите оповестиха, че вотът на съмнение против кабинета е по тематиките „ Сигурност ” и несправянето на Министерство на вътрешните работи с престъпността. Според столетницата протичащото се през последните дни – бягството на двамата пандизчии и последвалата пукотевица в Ботевград, прекосявали всевъзможни граници. "Няма сфера, в която това държавно управление да се оправя, само че отчитаме, че това, което се случи в последните дни, към този момент дава отговор на едно публично възмущение, че в тази страна не можеш да живееш умерено ”, счита депутатът Драгомир Стойнев. Според него, съпартийците му би трябвало да упорстват и за оставката на вътрешния министър Валентин Радев.

Българска социалистическа партия ще внесат вота на съмнение сами без да търсят поддръжка от Движение за права и свободи.

Това е вторият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “, който внася Българска социалистическа партия. Предишният беше за неуспех в политиката за битка с корупцията и беше отритнат от Народното събрание на 25 януари. Тогава в пленарна зала вотът беше подсилен от хората на Мустафа Карадайъ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР