БСП внася другата седмица вот на недоверие към кабинета Борисов

...
БСП внася другата седмица вот на недоверие към кабинета Борисов
Коментари Харесай

Нинова отрече да се е договаряла с Доган, обясни причините за вота на недоверие

Българска социалистическа партия внася другата седмица избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 " за корупция. Това разгласи соцлидерката Корнелия Нинова в декларация от парламентарната естрада.
Червените желаят и основаването на две анкетни комисии в Народното събрание - за изчезналите 700 млн. лева от хазната в резултат на подмолни контракти за хазарта и за закупуването на акции от ПИБ от страната.
Съществуват най-малко 3 действителности в страната, изясни Нинова.
Първата е пандемията COVID-19 - заболяването ту отшумява, ту се връща, само че наред със здравните ограничения от ден на ден се ускорява убеждението, че се употребява с политически цели - случаите на инфектираните порастват дружно със свадите, а ограниченията се стягат, с цел да ги скрият, сподели Нинова.
Втората е обществената и икономическата рецесия. Идва торнадо, което засмуква компании, служащи и семейства, а вие стоите и гледате, предизвести соцлидерката.
Третата действителност е най-опасната - не просто стоите и гледате, а участвате в разрушаването на темелите на дома ни България, обърна се към ръководещите Нинова.
Според нея има разпад на държавността . И, с цел да не остане нищо след вас, атакувахте не просто Румен Радев, а президентската институция, сподели тя. Очевидно държавното управление си отива, само че след вас - потоп, добави лидерката на Българска социалистическа партия.
Нинова сподели, че не е правилно, че е договаряла коалиция сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Във вторник съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи: " По моя информация на плажа Росенец идват Корнелия Нинова и Бойко Борисов, с цел да пазарят политически покупко-продажби, за които в никакъв случай няма да ви оповестят. Една от тях е бъдещо ръководство, в което Движение за права и свободи ще играе по-голяма роля, без за това да е потърсена волята на българските жители ".
След като назова Христо Иванов участник в модела на ръководство на Бойко Борисов, тя сподели: " Уважаеми скрити в сенките персони, няма да съумеете. Не е правилно - хората помнят ". После разгласи, че от години твърди, че има нова тройна коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Обединени патриоти ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР