БСП влезе в предизборната кампания с много добри изходни позиции,

...
БСП влезе в предизборната кампания с много добри изходни позиции,
Коментари Харесай

Политолог: БСП губи спечелен мач за втори път за последните 2 години

Българска социалистическа партия влезе в предизборната акция с доста положителни изходни позиции, най-много поради рецесията, в която се намираше ГЕРБ. Изглеждаше като извоюван мач - за повторно в границите на 2 година Българска социалистическа партия губи подобен мач. Това съобщи пред Канал 3 политологът проф. Александър Маринов.

На въпрос на водещия Любо Огнянов дали водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да си подаде оставката, проф. Маринов отговори по този начин: "По принцип груповият орган носи отговорност, той взема решенията, а Нинова, несъмнено, не може да избяга от отговорност.

Защо не мога да ви отговоря изрично? Ако аз бях подкрепил това, което предложи Нинова, нямаше да имам съображение да желая оставката й. Но в случай че съм бил срещу тази акция, в случай че съм бил срещу кривите сметки, политическите неточности - на входа и по време на акцията, в случай че съм казвал, че е неправилно, имам съображение да желая оставка.

Ако питате мен какво бих я посъветвал - опитът в сходни случаи демонстрира, че би трябвало да знаеш по кое време да дойдеш и по какъв начин да си отидеш. Най-малкото би трябвало да има вдишване на отговорност ", безапелационен бе политологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР