БСП винаги са си избирали главния прокурор. Даже съветниците на

...
БСП винаги са си избирали главния прокурор. Даже съветниците на
Коментари Харесай

Премиерът: Сегашният главен прокурор брани БСП

”БСП постоянно са си избирали основния прокурор. Даже съветниците на президентите на Българска социалистическа партия стават началник на съда или основен прокурор. Аз не съм избирал никой. Прокурорът ги брани Българска социалистическа партия от самото начало, другояче това отмъщение за Тройната коалиция, което всички чакаха, не се случи. ” Това съобщи министър председателят Бойко Борисов.
Премиерът удостовери пред Нова телевизия, че няма да подава оставка след евроизборите в неделя: " За какво да подам оставка? Че във всяка една сфера страната е в пъти по-добре от времето на Станшиев и заместник-министърката му? Доста ги познавам всичките. Различия има през камерите и публиката, Ботев ги е описал, прочетете стиховорението, хубаво е. Много хубаво приказват преди изборите, но след това - Европа да помогне. Няма безвъзмезден обяд, споделят англичаните. Като пристигна въпросът за парата и коя страна какъв брой да получи, всички се сплотяват... "

Борисов изкара и своя версия за избора на европейски прокурор: " Социалистите блокираха избора на Лаура Кьовеши, другият претендент е един французин.... "

Той разяснява и отношеията си с Ципрас: " Ципрас е социалист, той е от ПЕС. Ние помогнохме на ПЕС да завоюва изборите в Гърция... "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР