БСП винаги е подкрепяла мерките, които имат за цел да

...
БСП винаги е подкрепяла мерките, които имат за цел да
Коментари Харесай

За пореден път институции заемат страната на управляващите в предизборното състезание

БСП постоянно е подкрепяла ограниченията, които имат за цел да обезпечат честното и демократично осъществяване на изборите. За страдание това е следващата акция, в която институции заемат страната на ръководещите в предизборния развой. Прави мощно усещане, че органите на реда са насочили напъните си напълно към претендентите на левицата, като всяка акция е шумно отразявана в медиите - било то и единствено инспекция по неизвестен сигнал.
В същото време институциите мълчат оглушително по над 10 наши сигнала, свързани с нарушение на българското законодателство. Няма нито едно " профилактиране " на ръководители или претенденти на ГЕРБ, което на фона на акциите в Русе, Созопол, Горна Оряховица не наподобява на случайност, а на защита. Институциите си затварят очите за силовите дейностите на ръководещите в общини като Септември, Бяла Слатина, Смолян. Хора с влезнала в действие присъда, потвърдени сводници и лихвари се вихрят необезпокоявано като претенденти на ръководещите.
Управляващите са тези, които владеят властовия и финансов запас, само че интензивно се ревизират представителите на опозицията, които бяха оставени без дотация. Едните са сложени в комфорт да водят своята акция всъщност, а другите - в пояснителен режим.
Остават броени дни до изборния ден и призоваваме институциите да бъдат на висотата на отговорността си пред обществото, а не на уговорките си към тези, които ги назначават.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР